17. januar 2014

Gamle møbler og omorganisering


Hei!

Nå er det helg og i går ble vi jammen ferdige med hele omorganiseringen her hjemme. Det vil si; Trygve tok med seg Lisa og møtte en kompis på café mens jeg avsluttet. Det var like greit for å si det sånn… ;) Det eneste jeg har igjen nå er kosejobben med å flytte mine klær ned til garderoben i soverommet men det tar jeg etter hvert. Trenger litt ny innredning fra Ikea først. Enn så lenge bruker jeg  gå inn garderoben oppe. 

I gangen har vi en gammel svensk allmogeskjenk som vi har pusset opp og som jeg er så glad i. Sjarmerende møbel men meget upraktisk. Hver dag på vei til barnehagen lette jeg hysterisk på hyllene uten å finne noe som helst. Det sluttet med at alt lå på gulvet før jeg fant det jeg skulle ha. 
Så denne uka kjøpte jeg store gjennomsiktige oppbevaringsbokser og en dymomaskin. 
Vi gikk for den retro varianten. Det blir mye kulere navnelapper med den og den skal vi også bruke for å merke skuffene til vår kjøpmannsdisk. :))
En boks til hver og en i familien.
Mye bedre! Nå vet jeg i hvert fall i hvilken boks jeg skal lete. :)
Så hvis du er som meg å vil ha gamle upraktiske møbler så kan jo dette være en måte å fikse egne "skuffer" på.
Hvis du også driver og organiserer og sorterter sånn på nyåret så har jeg to tips:

Den kule retro dymoen fant jeg på Clas Ohlson.
Europris har billige plastikkbokser, det er STOR forskjell i pris la jeg merke til!

GOD HELG! :)

7 kommentarer:

 1. Dette ble jo bra !!
  Gjennomsiktige plastbokser er helt genial, for ikke å snakke om den gode gamle dymoen :)))
  Jeg har et helt rom som i løpet av våren skal bli ryddet...
  Det er et rom der alt som har stått i veien, eller for øyeblikket ikke har vært i bruk, er blitt stuet inn...
  Kan ikke akkurat si jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, men gleder meg til resultatet etterpå :)
  Takk for at du inspirerte meg til å begynne så smått :)))

  Fin fredag og helg til deg
  Klem Heidi

  SvarSlett
  Svar
  1. Heidi, jeg vet hva du snakker om!! Før vi flytta inn i soverommet vi har nå, var det gjesterom og hjelpe meg hvordan det så ut! Fullt med ting overalt! Prosjekter som vi bare måtte innse aldri blir av og så kaste rydde gi bort… Når man begynner så må man liksom rydde litt overalt men gubban så deilig når det er ferdig! Lykke til og god helg!!! :)

   Slett
 2. det var jo kjempelurt! :D prøver å rydde og organisere litt her nå jeg også, men det er jaggu et evigvarende prosjekt..

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er det virkelig. Det går en liten stund og så begynner det sakte å samle seg opp igjen. Så må man begynne på nytt igjen. God helg! :)

   Slett
 3. Flinkis :)
  Jeg har så smått begynt her hjemme jeg også. Dvs forrige helg tok jeg et kjøkkenskap, hehe. Men så har jeg et helt rom fult i gamle flytteesker som jeg også begynte på forrige helg. Så nå har vi gangen full i søppel, og rommet ser nesten like rotete ut fortsatt :/
  Det blir vel bedre sakte men sikkert :)

  God helg!

  SvarSlett
 4. Den "godt jobba" følelsen en får etter en slik ryddetørn er bare så herlig.
  Det gamle skapet ble jo virkelig ett funksjonabelt møbel.

  :) Inger

  SvarSlett
 5. Jeg må erkjenne at det er en superdeilig følelse når man endelig blir ferdig etter at huset har vært endevendt. Nå er det jo litt småordnings igjen da men det blir gøy. :)

  SvarSlett