22. januar 2014

Rosa skjerm og krabbeservietter


Hei!

Da snør det jammen igjen. Koselig. men gubban så kaldt det var i dag! Har nettopp kjørt B til barnehagen og det var svinkaldt med bare olabukser mot setet i bilen. Varmen kunne ikke komme på fort nok. Merkelig, på gradestokken er det jo ikke en av de kaldeste dagene. Jeg leverte forresten B med pysjen på i dag, det var pysjfest i barnehagen. Det var en meget fornøyd gjeng i mønstrete dresser som gledet seg til bollebaking og burgerspising da jeg dro. :)

Vi kom oss till Ikea i går men returnerte hjem uten skuffer. Utsolgt. Igjen. Hvordan er det mulig med en  sånn basisvare som kurvskuffer til garderobe? Samme var det forrige gang vi kjørte dit for å kjøpe noe i forbindelse med oppussingen av badet. Begynner å bli veldig lei. (Men den gangen var det jo tur at de var usolgt for vi ende opp med nydelig skap fra Home and Cottage i steden hehe.)

Så blir det jo til som det alltid gjør på Ikea, at man kjøper med seg servietter og lys. Jeg kjøpte også med meg til svigermor. Det skal hun få til helgen da hun skal være barnevakt. :)
Denne gangen fant jeg også en nydelig skjerm som jeg tenkte bytte ut mot den hvite på vinduslampen i Lisas rom.
Og uunværlige krabbeservietter. Hehe.

Nå har jeg funnet fargene til våre Windsorstoler! Det blir ikke kullsort denne gangen, fikk hjelp av lady inspirasjonsblogg igjen. Kommer tilbake til dette veldig snart!

5 kommentarer:

 1. jaja helt bomtur ble det nå ikke for den skjermen var jo bare helt nydelig!!!!!!
  Som jeg gleder meg til Ikea endelig kommer til Ålesund (det er under planlegging)!!!
  Tove :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det skjønner jeg. Det er jo mye lettere og betydelig mindre irriterende å handle på en butikk som ligger nærmere! Nå er det jo fort en times innsats herfra før man en gang har kommet inn døren på Ikea. Gleder meg til å teste skjermen etterpå. ;)

   Slett
 2. Du kan sjekke på Ikea sin nettside om varen finnes på lager. Så slipper du bomtur.:) Kaldt på Jæren også.
  Mvh Renate

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jo kjempebra! Nå hadde vi ærrender innover likevel men neste gang skal jeg sjekke det helt klart.

   Slett
 3. Very nice! I love pink color!

  SvarSlett