12. februar 2014

Det aller fineste


Hei! :)

I dag skal jeg kjøre en cowboy til barnehagen. Gleder meg til å pynte B, hehe. Flere som har karneval i dag? Disse rosene valgte Bertil til meg til mors dag. Så fine! Trygve hadde blitt skeptisk da han pekte på rosene (ikke min blomsterfavoritt) og den fargen han absolutt skulle ha til mamma. Men sanningen er jo at jeg ikke kunne ha fått noen finere blomster enn de han valgte til meg. Sånn er det virkelig og det er så fantastisk ikke sant? :) 
Jeg har en bukett på badet og noen stilker i min nye flaske i kjøkkenvinduet. Jeg blir glad når jeg ser de og det fortalte jeg til B. I går morse var jeg ikke på godt humør etter at Lisa hadde holdt det gående i et par timer. På badet så Bertil på meg og røyken ut av ørene og så sa han "jeg ser ikke at du blir glad av blomstene mamma". ;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar