11. februar 2014

Industrilampe over kjøkkenbordet


Hei!

Endelig ro og fred! For et liv det har vært denne morgenen, jeg har ikke klart å tenke en eneste sammenhengende tanke. Lisa er i dårlig form og klager mye og hun har HØY stemme. Nå er hun og pappa på tur til Biltilsynet. Håper hun får sove i bilen for hun får ikke ro i sengen i hvert fall. Stakkaren er skikkelig forkjølet så nå skal jeg prøve å lade opp litt energi til hun er tilbake igjen. De er bare litt over halvmetern høye men de krever sitt disse små! 

Apropå Biltilsynet så har vi kjøpt oss en bil til. Vi trenger det de dager Trygve er på standby eller begynner på jobb midt i natten. En god gammel Subaru med firehjulstrekk som lett kommer opp de bratte bakkene opp til oss uansett vær og vind. Kongebil. 

Men det morsomme med denne historien er at når T var å så på bilen så fikk han syn på en gammel industrilampe i garasjen til selgeren. Han klarte også å få lampen med på kjøpet. Haha, han er virkelig like skrotnisse som meg når det kommer til gamle kule ting. Det er en gammel Philips lampe nr. 40. Det store spørsmålet nå er hvilken som er verdt mest; bilen eller lampa? ;))))
Vi skal ikke bruke lampa over kjøkkenbordet men jeg hadde så lyst til å bare se hvordan det så ut. Så lampa henger skeivt her siden Trygve står å holder i ledningen utenfor bildet. :)
Skikkelig fin farge på den der altså!

Nå må jeg ordne litt ting her så vi blogges! :)

8 kommentarer:

 1. Veldig fint med industri;-))

  SvarSlett
 2. så gøy å ha en mann som ser og faktisk får tak i slike skatter :-) grattis med både bil og tøff lampe

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Helen! Ja det er moro men det blir mye d-t som ligger rundt omkring også. ;)

   Slett
 3. Haha, for en herlig historie! Gratulerer med ny bil, og ikke minst: NY LAMPE! :)
  Skulle ønske mannen min kunne plukke med seg slike skatter også, men han er visst litt "blind" for sånt. Hihi.

  Kjempefint kjøkken dere har.

  Smil og klem fra Lite hi

  SvarSlett