11. mars 2014

Kjøkkenstæsj


God morgen! 
For en fantastisk dag i dag. Det å våkne til sol er så sjeldent at man blir helt snurrig. Det blir jeg i hvert fall, får lyst til å gjøre alt mulig på en gang. For en herlig tid vi har foran oss. 

I går var det jo også nydelig vær og lys inne på kjøkkenet så jeg øvde meg på å ta litt bilder. Det har vært noen innstillinger jeg har hatt lyst til å prøve en stund men så var det det med å ha tid da. Men i går så hadde jeg tid til å se litt i instruksjonsboken. Jeg fant ikke helt ut av det jeg lurte på, nemlig å ta bilder i formatet Raw. Noen som har prøvd det? Men jeg testet litt forskjellige ting for å ta skarpere bilder. Ikke lett altså! Men det går bedre og bedre. Ting som tidligere har vært litt rotete og vanskelige for meg er nå en rutine når jeg tar bilder så dette ser jeg lyst på. ;) 

I går var jeg på en fantastisk treningstime forresten! Den besto i to deler ; en halvtime med Boxmix og en halvtime med styrke. For en effekt! Jeg var så sliten etter timen at jeg hadde bittelitt problemer med å gå. Og i dag er jeg STØL. Det var noe med den boksingen og bruken av armene som fikk med hele ryggen og magen. Kanskje man skulle begynt å bokse? :)

Nå skal jeg lage havregrøt så vi blogges senere! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar