10. mars 2014

Vårt kjøkken i nib HJEMME!


Hei!

Vårt kjøkken er med i vårutgaven av nettmagasinet nib HJEMME. Du finner det her hos norskeinteriorblogger.no . Masse fine kjøkken i utgaven! Og så moro å være med. :)

Jeg synes det er så artig at det er fokus på neonskiltet vi tok med hjem fra Florida. Både jeg og Trygve digger jo amerikansk stil og spesielt vintage og der er det jo mye neon og fine skilt. Dette skiltet var det Trygve som kjøpte med seg og vi hengte det på kjøkkenet litt for moro. Men det er jo morsomt og skaper stemning. :))) 

Veldig gøy å få fortelle litt om kjøkkenet også. At vi har prøvd å lage det koselig og på budsjett. :)

Akkurat nå i kveld så er jeg i full gang med å printe mine bilder som jeg har laget og sette de inn i rammer. Blir jo alltid knot med printere så bare å jobbe på. Vi blogges i morgen! 

1 kommentar:

  1. Veldig morsomt å se ditt kjøkken i NIB-hjemme! :) Og jeg er så glad i det "open"-skiltet ditt. Digger, digger! :) Og så har det jo en koselig historie bak seg for dere som bor her Slikt liker jeg! :)

    Håper du får en fin kveld!
    Klem fra Lite hi

    SvarSlett