12. mars 2014

Ny nydelig blomst!


Hei hei her er jeg.

I dag har jeg vært i gang både høyt og lavt. I går også. Vasking av vinduer, printing av bilder, støvsuging, voksing av bordplate osv. Det siste skal du få se resultatet av snart. Et rimelig spesielt prosjekt… 

Jeg og Trygve har blitt enige om at nå kjører vi på med de tusen prosjekt vi har slik at vi er "ferdige" inne når den deilige våren kommer. Slik gjorde vi i fjor og det var fantastisk. Alltid noe å gjøre inne jo.
Jeg kjøpte med meg en nydelig hortensia fra butikken i dag. Det ble skikkelig vårstemning på kjøkkenet. Jeg må bare huske å vanne, de er ikke enkle synes jeg.

Den krukka jeg har blomsten i er forresten en av mine absolutte favoritter. Om jeg måtte velge en ting fra interiøret hjemme så tror jeg nesten det hadde blitt den. Den er klassisk men samtidig tøff i formen. Love it! (Den er nok et par år gammel nå men jeg mener den er fra Sia.)
Nå blir det straks sushi her. Det var lenge siden, skal bli godt.
Blogges! :)


3 kommentarer:

  1. Hortensia er nydelige! Jeg banner de i skåla, eneste måten jeg har fått mine til å leve lenge på :)
    Skjønt å få unna så mye inne, du er flink :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Ja vi kjører på nå. ;) Vanne i skåla hmmm. Jeg har vann og oase i den krukken hele tiden, lurer på om det kan funke?..

      Slett
  2. Nydelige bilder!
    Hortensia er så fine, og den krukka di var kjempefin.
    Skjønner det er en favoritt :-)
    Torsdagshilsen fra Gol (med sol) :-)))

    SvarSlett