13. mars 2014

Vår på kjøkkenet og kjerringblomster


Hei!

I disse dager som jeg har vasket noen vinduer og fått vasket og ryddet litt generelt så har jeg forandret bittelitt på kjøkkenet. Gjort det litt vårligere med litt trivelige farger. Og jeg blir så glad av blomster! 
Det er virkelig en sterk følelse, skjønner du hva jeg mener? 

Trygve synes at hortensia er en skikkelig kjerringblomst så jeg spurte om han synes at det er kjipt at jeg driver og kjøper de hele tiden. (Hahaha må le litt.)
"Jaaa, han synes jo ikke de er kule da men han bryr seg ikke særlig om blomster heller…" Han sa at om det ga meg glede å ha de så var det ok. Så jeg måtte tenke etter litt og det gjør det virkelig!
Hvis jeg har en ny fin blomst i et rom så er den det første jeg ser når jeg går inn og jeg ser den HVER gang jeg går inn der. Og jeg blir litt lykkelig. 

Jeg er så enig med @hjemkjærehjem som la ut et bilde av en perleblomst bak TVn med teksten at øynene hele tiden gikk til blomsten i stedet for på skjermen. Så Anna om du leser dette; slik holder jeg på også. Hahaha hvor weird er ikke det da? Å stirre på en blomst! :)))

Men jeg er også helt sikker på at Trygve hadde gjort det samme om det hadde stått en Porche parkert ved siden av TVn. Så summa sumarum må vi alle få ha noe å bli glade av hjemme. Men hvis Trygve kjøper seg drømmebilen en dag må den stå i garasjen.

Annonse

2 kommentarer:

 1. Nydelig kjøkken og kjærringblomster:))
  Ha en fin fin fredag ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det slik det skrives altså, ooops. ;) Tusen takk og finfin fredag og helg til deg også!! :)

   Slett