8. mai 2014

17. mai pynt


God morgen!

Jeg elsker 17. mai. Spesielt dagens frokost som vi pleier å ha hos oss. Det er en sånn stemning. Som svensk blir det noe ekstra og annerledes. Som vi har vår midsommar. :)
Jeg synes det er gøy å dekke litt pent til nasjonaldagen, da pleier jeg å ha sølvlysestaker og penporselen. Hvordan dekker du den dagen? Noe spesielt du alltid har fremme?
Kan tenke meg det er noen av dere som har arvet noe eller har noe riktig norsk fremme. Fortell! :))

Litt flagg og stæsj må man jo ha og jeg var en liten tur i byen i går og stakk innom Nille. Tenkte vel at de hadde mye til festdagen og det stemte jo. :)
Jeg har lyst til å tipse om denne løperen jeg fant, den er kjempefin! I ordentlig grov kvalitet og i litt mørke gammeldagse flaggfarger. Se på forskjellen mot de små flaggene. Denne likte jeg!
Det får bli hvite lys på bordet og så fikk jeg tak i de enkle og pene serviettene på Nille også.

Jeg skulle gjerne ha hatt en vimpelrekke i flaggfargene men finnes det i det hele tatt? Det hadde vært pent. Men jeg fant i hvert fall flaggirlander på TGR butikken. De er jo søte. Sånne man kan ha til juletreet også. Det har blitt så mye greier i taket på kjøkkenet i det siste at det føles ut som jeg bytter ut vimpelrekker for anledningen. Og det gjør jeg jo. :)

Så med litt friske blomster før dagen så tror jeg bordet skal være dekket. Små og store flagg til utendørs og tog har vi så da er det bare antrekkene som trenger en siste sjekk. Og så må jeg huske å kjøpe champis, har lyst til å ha champagnefrokost i år! I fjor var Lisa 17 dager gammel så da var det jo litt annet fokus. ;) Ha en nydelig torsdag så blogges vi snart igjen!

4 kommentarer:

 1. Her er det ingen dekketradisjoner, litt forskjellig fra år til år:)
  Men det er selvfølgelig alltid i fargene rødt hvitt og blått, altid mye blomster, god mat og norske flagg!
  En herlig dag:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er det!!! Bordet ditt blir sikkert kjempefint, gleder meg til å se. :)

   Slett
 2. Tror det var på Europris at jeg så de hadde vimpelrekke med flagg man kunne henge opp. Skal ikke si 100%, men mener det var der. :-)

  SvarSlett