7. august 2014

Mange tanker


Hei! :)

Ja i disse dager er det virkelig mange tanker i mitt hode. Jeg skal begynne å jobbe igjen etter 1,5 års mammaperm. Vi får to barn i barnehage og hele hverdagen skal gå rundt. Først grudde jeg meg veldig. Til hele forandringen egentlig. Nå er jeg så nære at jeg har begynt å planlegge litt og glede meg så smått. Nå er Lisa utrolig klar for barnehage og jeg er utrolig klar for å jobbe igjen. Snakke med voksne folk og utrette noe. Tror du som har hatt mammaperm vet hva jeg mener. Alt til sin tid.

Jeg husker første arbeidsdagen etter like lang mammaperm med Bertil. Da satt jeg mitt imot en kollega med kaffekoppen i hånden og storkoste meg. "Tenk å kunne sitte her med kaffen og snakke og planlegge uten å bli avbrutt en eneste gang." Uvirkelig deilig.

Det viktigste for meg blir å planlegge. Alt. Nøye. Og det er jeg så sykt dårlig til. Jeg har prøvd med middagsplanlegging mange ganger og det går en uke eller to så er den rett i dass. Ikke bra. Klær og mat til barnehagen må jo også planlegges. Jeg har et spørsmål til dere der forrresten men det får bli i morgen!

Prøver å nyte sommerblomstene også. Disse i denne baljen er jo skikkelig fine igjen etter en liten nedtur da vi var på Kreta. Og Morris ser sur ut. ;)
Ha en kjempefin torsdagskveld, snart helg igjen. Herlig! :)

1 kommentar:

  1. ihre katze ist soooooo süß!!!!! alles liebe von angie aus deutschland

    SvarSlett