17. september 2014

Overraskelser


Hei!

I dag da jeg kom hjem fra jobb så hadde Trygve laget en skikkelig hjemmelaget fiskerett med steinbit. Jeg ble meget imponert - han liker jo ikke fisk! Men han prøver altså veldig, han har lyst til å like det. Jeg tok en løpetur først og så steinbit med bacon og et glass hvitvin etterpå. Vi snakker hverdagsluksus. Viktig, viktig. :) 

Ellers så er det jo så nydelig om dagen at det er helt vilt. For et vær og så høsten med alle fine farger i tillegg. Det er nesten onödigt vackert. ;) Jeg måtte stoppe opp i hvert fall et par ganger i løpet av turen i sted og knipse bilder. Utrolig fint blant trærne, rundt sjøen på min runde.

Nå i kveld så har jeg vasket badet skikkelig grundig. Kan vel ikke huske sist… Sykt digg at jeg sluttet å ha dårlig samvittighet for det og bare gjorde det i steden! (Jeg er ekspert på å tenke i uendelighet på hva jeg burde gjøre og øver meg stadig på å bli flinkere til å bare få ting gjort.) Etterpå skal jeg ta inn en liten blomst fra hagen og sette i en vase på servanten. Jeg kommer til å bli sykt glad i morgen når jeg kommer inn på badet med kaffekoppen og oppdager at det er rent og pent. ;)

Blogges! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar