10. oktober 2014

Bad og vask


Hei!

Her er en del av vårt bad, bilde tatt av fotograf Jeanette Bækkevold. Det er ikke ofte det ser ut slik nå om dagen. Sukk, skulle ønske det alltid var så her cleant når jeg kom inn på badet. Da hadde jeg helt ærlig vært lykkeligere…

Akkurat nå i kveld sitter jeg og funderer på hvordan jeg skal rekke alt jeg vil rekke. Det finnes ikke nok timer og når helgen kommer vil jeg være sammen med barna, ikke vaske!
Flere som kjenner seg igjen? Hvordan gjør dere det? Noen som har noen gode tips? Det å la litt skitt være i hjørnene det funker ikke her. Jeg har prøvd og jeg mår ikke bra av det. (Og uansett så kommer man jo til et punkt hvor man bare må ta i et tak.) Noen må vaske, jeg skjønner bare ikke når… 

Håper noen av dere har noe kjekt å komme med, dette er jo et stadig tilbakevendende tema; hvordan rekke alt? Nå skal jeg i hvert fall prioritere å spise før jeg ramler av stolen. Og etter det ned i vaskerommet, Jippi! ;)

Ha en herlig fredagskveld!

2 kommentarer:

  1. Du og du her kjenner jeg meg igjen ja!!! Idag fikk jeg endelig hevet meg rundt på en runde med støvsugeren, imorgentidlig tar jeg et sjog på badet! Det er virkelig ikke lett å få tid til alt... Min kjære jobber jo 12-14 timers dager med jobb og hus, så det blir meg som tar husarbeidet, leksene, matlaging, egen jobb og i tillegg noen kveldskurs og for ikke å glemme fotballtrening for gutta.... Sukk, døgnet har ikke nok timer akkurat nå! Jeg liker også best å ha det rent og ryddig...,en klarer ikke å holde det sånn hele tiden nå. Håper på bedre tider når vi kommer på plass i nytt hus på nyåret ;) Ha en fin helg!! Klem Mirjam

    SvarSlett
    Svar
    1. Oh my! Det høres jo helt vilt ut! I går tok jeg og Trygve tak i alt som skal gjøres her hjemme og vi fikk gjort masse! Nå hadde vi veldig flaks med barna som lekte sammen kjempebra akkurat i går. ;) Men likevel, jeg er ekspert på å tenke på og grue meg for alt jeg skal gjøre i steden for å bare sette i gang. Nå er huset ryddet og vasket, fantastisk så DEILIG! :))

      Slett