11. oktober 2014

Kult og enkelt godteri til Halloween!


Hei!

Jeg digger Halloween og det er vel ikke så rart siden jeg liker mye av den amerikanske stilen og det amerikanerne gjør. Disse edderkoppene er jo bare så kule! Du lager dem av marsipan, (evt. med konditorfarge) lakrissnøre og sølvkuler (til kakepynt). 

Det som er så artig med denne typen av godteri er at barna lett kan være med å lage, det er ikke vanskelig. Når man gir seg ut på et avansert prosjekt så detter jo kidsa av lasset etter et kvarter. ;)
Her kan de være med hele veien. Kanon!
Her kan man lage hvilke dyr og figurer som man vil men edderkoppen er jo en hit! Rull en kule av marsipan og klipp til passe lengder av lakrissnøre. Om du vil ha farge på marsipanen er det bare å dryppe i og kna til du får den fargen du vil ha. :) 
Man kan jo også ha andre farger på snørene om man vil. Sølvkulene blir til øyne. 
Bertil synes dette var kjempegøy og nå mens jeg la inn disse bildene så var han så klar for å lage godteriet igjen. Skjønte ikke hvorfor vi måtte vente til Halloween. ;)
Jeg var veldig spent på hva det skulle bli. Skjønte at det skulle bli en edderkopp.
Et skummelt tusenbein faktisk. :)


Jeg laget litt koseligere godisvarianter som hyggelige larver og kaker. ;)
Far laget selvfølgelig tøffe ting...
Halloweengodis i alle fasonger!
Dette var utrolig gøy og enkelt å lage. Mitt tips er å ikke lage for store figurer, blir fort voldsomt mye marsipan i en godisbit. Lykke til! :)

Mer halloween i vårt hus finner du her.

2 kommentarer: