12. oktober 2014

Stuevindu med mer


Hei!

Det er fortsatt full sommer i stuevinduet! Men i går var jeg faktisk en tur i nabolaget og tok med meg nydelige røde kvister som jeg har på stuebordet. Så der er det høststemning, sammen med noen "høstputer" som jeg har tatt frem. Disse pelargoniene er mange år gamle og noen år har de blomstret nesten året rundt. Men de må nok ned i kjelleren etter hvert. Nå begynner jeg å blir lei og gleder meg til høst og vinterblomster. Så henter jeg opp pellisene til våren igjen. :) 

I går fikk vi gjort masse hjemme, ref. det jeg skrev på fredag. Jeg er ekspert på å tenke på alt jeg må gjøre. I går tok vi tak og ryddet og vasket huset. Det tok vel nesten en hel dag men verre var det ikke.  Jeg rakk også å være sammen med barna og vaske alle klær på vaskerommet. Jeg må virkelig lære meg å ikke legge energi på å tenke på ting jeg skal/bør gjøre men heller legge inn kruttet når jeg virkelig gjør det jeg skal… Ja, nok om det. ;) 

Huset er rent og pent og det er noe av det beste som finnes! Håper dere også har hatt en fin helg og lykke til med ny uke og nye muligheter. Vi blogges!

2 kommentarer:

  1. Kjenner meg igjen der ja. Vi har snakket om å rydde boden innenfor kjøkkenet i 4 måneder nå, i går gjorde vi det, tok vel en time. Ha ha

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja precis! Helt sjukt at man gjør sånn egentlig! ;) God søndag!

      Slett