30. november 2014

Enkel tradisjon


Hei!

Så godt jeg klarer i tidsklemma med små barn så prøver jeg å skape tradisjoner rundt jul. Noe blir jo til mens man går men noen ting er så enkle å gjennomføre år etter år at det ikke er noe å lure på en gang. 

En av de er appelsiner med nellikspiker i. Det kan B være med å lage (neste år også Lisa) og de ferdige appelsinene skaper utrolig julestemning med en eneste gang. Både med hvor fine de blir men også hvor fantastisk de dufter! Legger man i tillegg ut litt kanel og setter på en kjele med gløgg så blir det jo jul direkt. 

I år har jeg samlet kongler, appelsiner, appelsiner med nellik og klementiner i en stor gammel bakebolle jeg har fått fra svigermor. Den står på kjøkkenøya og jeg blir glad hver gang jeg går forbi.
Så jeg prøver å ta vare på de enkle tradisjonene og så får de andre komme etter hvert. Når jeg får bedre tid. I sånn sirka 2057… F. eks. så kjøpte jeg med en ferdig pepperkakedeig fra Kiwi her om dagen. (Drømmer om å lage den egne perfekte deigen en dag.) Og for en som elsker støvsugeren over alt annet på jord så er det med blandende følelser jeg tenker på kakekrigen som utbryter på kjøkkenet om få timer… 

Ha en nydelig søndag! ;)

4 kommentarer:

 1. tolle bilder und inspirationen!!! danke und einen schönen 1. advent, liebe grüße von angie

  SvarSlett
 2. Veldig koselig med slike tradisjoner:)
  Viktig at man ikke lager for mange, og for innviklede, det skal jo ikke være et ork, men kos:)
  Det er det viktigste julen handler om for meg KOS ♡

  Ha en fin fin 1. desember.

  SvarSlett
  Svar
  1. Absolutt, det samme gjelder jo vaskingen. Kjedelig å vaske seg gjennom desember, man må virkelig prøve å effektivisere og prioritere. Målet er kos, helt enig!

   Slett