6. desember 2014

God morgen lørdag!


Hei!

Nå har de store julekrusene kommet frem så nå er det jul i huset! Hehehe. De er så utrolig koselige å drikke ur men de er jo enorme. Jeg har dessverre bare to stykker, du kan se det andre her. De tok jo opp en halv koffert så jeg fikk ikke med meg flere fra Florida. Hahaha!

Jeg skulle ønske jeg hadde mer tid om dagen til å gjøre de tingene jeg liker best. Blogge og trene f. eks. men det er jammen vanskelig å finne den tiden akkurat nå. Ikke bare har vi mye å gjøre men dagene blir jo kortere når det blir så fort mørkt også. 

Nå er det bare litt igjen av julevasken i huset så kan det virkelig blir jul. Planlegger å bli ferdig med det i dag. I kveld er det jentekveld her og det hadde værst å digg å bare sette seg ned med et glass vin i kveld og tenke at nå kan julen bare komme. :)

Jeg må jobbe på for å komme i mål! 
Vi blogges litt senere i dag.

1 kommentar:

  1. danke für die zuckersüßen bilder!!! einen schönen nikolaus und 2. advent wünscht angie

    SvarSlett