3. desember 2014

Rimfrost og julestemning


Hei!

Så fantastisk nydelig det var å våkne opp i dag til sol og rimfrost. En nydelig vinterdag. Alt blir fint når det får et fint lager med snø på seg. Jeg har lyst til å pynte opp litt mer ute. Jeg og B skal gjøre det så fort vi rekker. Få opp noen lysslynger og hente frem et hagebord og sette ut litt pynt på det. Det er så koselig å ha noe å se på i hagen. Litt lykter og stæsj.

Ellers så har vi nesten pyntet ferdig huset også. Begynte i går kveld. Jeg har ikke så voldsomt mye å pynte med og jeg liker når det ikke er alt for mye. År etter år så liker jeg fortsatt aller best den naturlige pynten som grankvister og kongler. Det blir man ikke lei. Og juleblomster selvfølgelig.

Nå mangler bare juletre og det tenkte jeg vi skal få tak i en av de nærmeste dagene. Liker å ha det på plass tidlig i desember slik at jeg kan nyte. Barna skal få et eget oppe, det blir koselig. :)

Vi blogges i morgen, ha en fin kveld!

2 kommentarer:

  1. liebe jessica, soooo süß!!! danke für die tollen bilder!!! liebe grüße von angie

    SvarSlett
  2. Ja, nå er det virkelig nydelig om dagen ♡
    Mangler litt sol jeg nå:)

    SvarSlett