6. januar 2015

Ny stue, nye muligheter


Hei!

Håper dere har hatt en fin start på det nye året. :)
Jeg synes det er så deilig å være i gang med hverdagen igjen. Jeg har fortsatt litt dårlig tid på grunn av mange ting som skjer men etter hvert så har jeg lyst til å bli helt ferdig med stua. Det er igjen noen detaljer i oppussingen og så skal vi jo sette opp bilder igjen men jeg har jammen ikke lyst! :)
Helt ny tapet som dere ser på bildet og så skal man begynne å lage spikerhull. Ikke moro. 

Jeg tror vi må legge ut alle bilder på gulvet og se hvilke som passer sammen hvor. Det blir nok noe kill your darlings da. Har blant annet et bilde jeg kjøpte på auksjon i senere tid som jeg liksom aldri har fått til å passe inn i stua. Man må kille litt darlings for å få det pent. Så noe må bort og resten må passe sammen og settes på plass. For alltid… føles det som… ;)

Ha en fin kveld, blogges igjen i morgen! 4 kommentarer:

 1. veldig koselig stue :) og knalltøff den bilen i skapet!!

  Syns det med bilder på veggene er vanskelig.. Føler ikke jeg får det helt til

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig, vanskelig å bli skikkelig fornøyd! Håper vi klarer det nå. Gøy at du la merke til bilen, vi begynner jammen å få en liten samling etter hvert. Det blir en her og en der. ;)

   Slett
 2. Stilren og fin tapet. Nei ikke kjekt og lage hull i ny tapet..

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! :) Nei, føles ikke bra...

   Slett