8. januar 2015

Tripp trapp torsdag!


Hei!

Nå sitter jeg og spiser frokost, drikker kaffe og ser på månen! Rett utenfor kjøkkenvinduet er den stor som en ost. Utrolig fint men hvor mørkt er det egentlig og klokka er snart ni…

Dette er et hjørne av kjøkkenet som pleier å være totalt bombet. Barna har sitt lille sted her under trappa og der flyter det selvfølgelig av leketøy. Men da Kjersti og Jeanette var her og laget reportasjen i Masion da hadde jeg ryddet kan jeg love deg! ;) Da var jo også Lisa helt nyfødt så da var det bare en som rotet. Nå er de to… :)

Det er flere som har spurt meg om vår vindeltrapp. Denne var den eneste trappen vi hadde plass til og den tar liten plass i forhold til andre trapper. (Det var kun utvendig trapp da vi tok over huset.) Her kan du se hvordan det så ut.

Vi fant den på finn.no som så mye annet til huset og den ble levert til oss fra Trondheim tror jeg det var. Jeg kjenner derfor ikke produsenten av trappen. Dessverre.

Snart helg igjen og det gleder jeg meg stort til. Ha en fantastisk torsdag! :)
1 kommentar: