10. april 2015

Morgenstund


Hei!

Så deilig med fredag! Nå er det jo faktisk så at jeg må jobbe i morgen også. Kjenner at jeg er ganske trøtt men det blir samtidig veldig spennende i morgen. Får i hvert fall søndagen til å ta det helt med ro på. 

Mine foreldre var jo her en tur for ikke lenge siden og da hadde mamma med sjukt mye hjemmebakst. Flere sorters kaker (kjeks), kanelboller og forskjellig hjemmebakt brød. Vi har endelig fått på plass en fryser i kjelleren. Det hadde vi tenkt på lenge og det var så utrolig deilig å ha masse plass å bare fylle opp. Vi gikk for fryseskap. Utrolig kjekt. Tuller ikke når jeg sier at jeg føler vi har fått et litt bedre liv etter at vi fikk det på plass. Hverdagsluksus å ha god plass…

Så digg med kaffe om morgenen! Noe av det beste som finnes. Jeg hadde glemt å kjøpe her om dagen og det var ikke en like koselig morgen. Fikk kjøre med en pulverpose med latte, nei det var ikke bra. Søtt og, nei… Cirka en kanne med sort kaffe om morgenen det er min melodi! :)

Ha en nydelig fredag, vi blogges snart! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar