12. april 2015

Vår spiseplass!


Hei!

I går var jeg på jobb hele dagen. En intens men utrolig spennende tid på jobben nå. Det blir ikke like mye tid til blogging men jeg er fortsatt her så ofte jeg har mulighet! :)

Slik så spiseplassen vår ut før vi malte stolene. Dette bildet tok Jeanette. L. Bækkevold for reportasjen i Maison Interiør. Når jeg ser trefargen så synes jeg stolene ser veldig fine og varme ut men jeg var veldig trøtt på dem da vi hadde de i trefargen. De ser faktisk bedre ut på bildet enn jeg opplevde de i virkeligheten… Uansett så tror jeg det blir fint å få inn litt mer varme ved spiseplassen enn det vi har i dag men det tror jeg vi gjør med en ny veggfarge en gang i fremtiden. 

I dag er det en strålende fin dag her og jeg tenkte bruke noe av dagen til å fikse her hjemme. Få ordnet litt nytt både ute og inn. Litt blomster i krukker ute hadde vært fint f. eks…

Nyt dagen og så blogges vi snart igjen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar