14. april 2015

Stemning utendørs!


Hei! :)

Her kommer et bilde fra terrassen. Til tross for at jeg/vi ikke sitter ute om kveldene ennå så hender det jeg tenner en lykt ute likevel. Kan jo føles ganske unødvendig mens man sitter og glor på tv men så er det veldig koselig når man går forbi terrassedørene og kikker ut. :)
Så har jeg jo mine garden string lights som jeg kjøpte på Clas Ohlson og som jeg elsker! De skaper så utrolig fin stemning utendørs. 

I det siste så har jeg vært på en intens rammejakt. Helt sykt; jeg har lett etter sorte enkle rammer i litt større størrelse nå i flere dager. I to byer! Nå endelig har jeg funnet men de var slutt i butikken så jeg må vente på at de kommer inn igjen. De sender sms. ;)

Trodde slike rammer fantes litt overalt egentlig men antagelig skal hele Norge ha rammer til plakater og posters akkurat nå. ;)

I morgen blir det tur inn til hovedstaden. Spennende. Vi blogges snart igjen!

5 kommentarer:

 1. De nye lyktene dine, liker jeg kjempegodt! Det er koselig med en lysende lykt ute.selvom man er inne.
  Ha en fin dag i Oslo!

  SvarSlett
  Svar
  1. Javisst var de fine Anne-Mari! Jeg falt helt for de og gikk å tenkte på de lenge før jeg måtte ha de. Ligner litt på utelykter på huset. :)

   Slett
 2. Nydelig stemning i bildet ditt ♡
  Og så flotte lykter!
  Jeg gleder meg til været blir så varmt at vi kan "flytte ut" og tenne lykter hver kveld :))

  Ha en fin fin kveld, snart helg ;)

  SvarSlett
 3. Tone Herregården18. april 2015 kl. 10:41

  Hei! Hvor har du kjøpt lykten? Super blogg!
  Hilsen Tone

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy å høre Tone!
   Lyktene er fra Home and Cottage. De var på salg så kanskje best å skynde seg? :)

   Slett