6. juni 2015

Strandfunn og minipynt!


Hei!

En skikkelig grå og regnfull lørdag og det er faktisk litt deilig. Vi er litt småforkjølet hele gjengen så det er litt deilig å ta det med ro med god samvittighet. Nå har vi granola i ovnen, har testet litt egen oppskrift i dag og vi får se hvordan den blir. Målet er å komme opp med den perfekte frokostblandingen som vi alle digger!

Jeg synes det er så koselig å ha litt sånn minipynt på spisebordet. Det kan være en liten bukett jeg har fått av barna, som her. Eller det kan være litt steiner, kongler og greier fra naturen. Det er jo ikke så pent med småting over hele huset men et sted der man sitter synes jeg det er så koselig. Jeg liker jo egentlig småting hvis du skjønner hva jeg mener. :)

Sist vi var på stranden og jeg plukket drivvedpinner og steiner plukket Bertil allskens greier. Det har vi pyntet med her. Ble jo skikkelig maritimt! ;)

Skal prøve å rekke innom i kveld også. Blogges!


1 kommentar:

 1. Hei :)

  Jeg forhåndslanserer våre svenske moteprodukter for kjendiser og store bloggere.

  Siden stilen din passer med merkevaren vår, vil vi at du prøver et par.

  Send meg en e-post så jeg kan sende deg mer informasjon.

  Ha en flott dag!!

  Carl

  SvarSlett