12. juli 2015

Fin søndag!


God morgen søndag!

Jeg plukket selvfølgelig inn en bukett i går kveld, da vi kom hjem så jeg at masse nye blomster hadde kommet opp i bedet på forsiden av huset. - Har du allerede plukket inn av de du plantet i dag?! Fikk spørsmålet i går kveld og ja det har jeg gjort. Bregner ja. ;)

I dag blir det enda en nydelig dag med fiks hjemme. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre/hva jeg skal begynne med men jeg har sykt lyst til å ordne. Må lese litt bok ute først også. Jeg har endelig fått tak i litt nye bøker denne sommeren, jeg leser jo bare på svensk. Ikke det at jeg ikke kan lese på norsk men jeg får så mye bedre flyt inne i hodet om jeg leser på mitt eget språk. ;) Så nå er jeg i gang å lese etter en lang period uten bøker. Leser dere mye? Det er jo nydelig når man har flowen.

Blogges litt senere! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar