12. juli 2015

Terrassehjørnet


Hei hei!

Et pyntet hjørne på terrassen. Det er koselig det, da blir uteplassen mer som et rom. Jeg er så mye mer fornøyd med plassen vår i år og det tror jeg er fordi det ikke har regnet mye. Da slipper jeg å løpe ute og inn med puter m.m. og da er det like fint når jeg kommer ut om morgenen. Det fine gresset klippet jeg som skrevet tidligere her, i skogen. Enn så lenge står det i vann men skal prøve å tørke det etter hvert. Burde funke. Her kan du se mer av lykten vår som vi har laget av en gammel varmeovn. Nydelig grønnfarge! 

Ha en fantastisk søndagskveld så blogges vi snart igjen!

2 kommentarer:

 1. Så fint :)
  Her har vi og pyntet litt på den lille terrassen vi har, kjøpt nye møbler og litt blomster:)
  Det er herlig å kunne bruke uteplassen litt mer - eneste jeg mangler er en fin utekasse til putene, så det blir lettere å pakke de fort bort:)

  Ha fortsatt fine sommerdager:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy med nye møbler! Grattis! :) Jeg er så utrolig fornøyd med den hvite store putekassa vår. Virkelig! Den stikker ikke ut som en stor grå klump men passer inn. Og den rommer masse puter og pledd. Anbefales! :)

   Slett