25. juli 2015

Nytt bord i solnedgang!


Hei!

Ja dette var i går altså, i dag høljer det ned. Riktig så koselig med regn nå, i kveld er vi inne og koser oss. 

I går fikk my man "the tablemaker" ånden over seg og skulle bygge et bord til terrassen. Nå! Hehe. Helt konge, han var ferdig på mindre enn tre timer og det ble kjempebra. Jeg har jo skrevet om det tidligere et eller annet sted at bordet vi har hatt hittil har vært alt for lavt og det er noe av det verste jeg vet. Spise dobbeltbrettet = helt forferdelig. Da blir jeg kvalm! Trygve hadde jo funnet frem noen stålrør og satt på beina så det ble litt høyere men likevel. Det var et lavt kaffebord. 

Så vi tegnet litt sammen og kom frem til høyden på bordet. Litt mitt i mellom som passer til møblene på uteplassen ved fjellet. Ikke dumt. Etter at jeg har begynt å sette møblene rundt på alle kanter så ønsket jeg meg et kvadratisk bord og det ble virkelig fint! Moro, moro, moro! (Plass til mye pynt mitt på. ;)

Flere bilder kommer en dag. Ha en nydelig lørdagskveld, vi blogges!

1 kommentar:

  1. Er så koselig den uteplassen:))
    Og så flott bord, så flink mann!

    Ha en fortsatt fin "sommer" :)

    SvarSlett