13. juli 2015

Sommerfavoritter!


Hei hei!

Altså jeg må si jeg er SÅ fornøyd med denne kollasjen! Og grunnen til det er at det gikk så smertefritt å lage den. Jeg er virkelig ingen proff på redigering og bildebehandling men både vil og må lære meg mer. Så i dag har jeg lært meg å klippe ut og lage kollasje altså. Så moro! Alltid når jeg skal gjøre noe blir det problem hele veien synes jeg. Sånn at jeg må ut å kjøpe ny kabel før jeg i det hele tatt kommer meg på macen osv. Men i dag gikk det altså fint. :)

Jeg tenkte starte med litt favoritter her på bloggen innimellom. Ting som man får kjøpt i butikken og litt annen inspirasjon og ideer til stæsj. Hva tror dere om det? Jeg synes selv slikt er så inspirerende å se på f. eks. i blader. Tenkte også lage ønskeliste etter hvert om jeg får opp farta. ;) Tar gjerne imot tilbakemelding på hva dere synes om slike innlegg.

I dag har jeg samlet sammen noen av mine sommerfavoritter!

1. Maroc hollow earrings fra www.marquee.no. Disse er så lette og fine i ørene at man ikke merker dem! Jeg klarer virkelig ikke å ha tunge øreringer og får skikkelig vondt. Disse merker jeg ikke at jeg har på meg. 

2. Marow earrings fra marquee.no. Jeg har brukt begge typer masse i sommer. Om jeg f. eks. har blomstrete kjole har jeg hatt på meg de enkleste. Til enklere klær bruker jeg disse. 

3. Mitt Salixtre fra Plantasjen! Du kan lese mer om det her. Jeg er så fornøyd med at jeg fant et vintergrønt tre til en mye bedre pris enn oliventre. Og om det er som dere lesere skriver - at det overlever vinteren, da er det jo bare nydelig. Det er så fint og lager romfølelse på terrassen.

4. Min dollytub. Den kostet litt så jeg tvilte da jeg kjøpte den hos en gartner en høst. Men så glad jeg er nå at jeg kjøpte den! Endelig en stor nok krukke/tønne til uteplassen. Den gjør noe ut av seg i forhold til alt annet jeg alltid kjøper for smått. Gartneren fortalte at den er antikk fra Frankrike. Vil du ha en du også så hold utkikk hos antikkhandlere og gartnerier med det lille ekstra. En investering som jeg ikke tror man blir lei med det første!

2 kommentarer:

  1. Fine favoritter, elsker tønnen. ❤️ PS salixen er ikke vintergrønn altså. Den feller blader og om våren kommer det pusekatter/gåsunger på den.

    SvarSlett
    Svar
    1. Sånn var det ja, men det viktigste er jo at den klarer vinteren som du skrev! :)

      Slett