14. juli 2015

Nye piknikbordet på nye uteplassen!


Hei!

Sjekk veggen av grønt og blomster bak vår nye uteplass! Er det ikke nydelig? :)
Jeg er så utrolig fornøyd med det hjørnet av hagen som tidligere bare var skrot og ugress. Ja det er fortsatt noe igjen men etter at steinene kom på plass har det blitt kjempefint. Vi hadde noe stein igjen fra leggingen i innkjørselen. (Her kan dere se i et gammelt innlegg hvordan innkjørselen ser ut.) Og så måtte vi kjøpe til litt. Fortsatt litt jobb igjen med trappa opp til garasjen. 

Ja dette ble virkelig en hyggelig plass! Jeg sa til Trygve for kanskje en måned siden at jeg skulle ønske vi hadde så stor hage at vi hadde plass til et godt gammeldags piknikbord. Det synes jeg er så genuint og digg å sitte ved. Lite ante jeg da at vi skulle få ny uteplass OG at Trygve skulle bygge ett til oss!! Han og Bertil snekret det sammen på en dag. Han bygget det så stort som mulig og det er så robust at det skal få stå ute dag og natt, sommer som vinter. Det skal jo litt til å flytte disse 300 kiloene også. ;)
Tenk så fint det blir når grønnfargen fra impregneringen går ut og det blir grått og værbitt da. Gleder meg! Ser også for meg hvor fin denne plassen kan bli med f. eks. et parasoll med partylights under. Eller hva sier dere? Vi har jo kveldssol på andre siden av huset så vi får se om det blir noe slik pynt her. Jeg er i alle fall utrolig fornøyd med nye plassen og bordet og koser meg hver gang jeg ser bort dit. Nydelig! :)

Ps. Trygve har snakket om å lage en oppskrift for piknikbordet for den som er interessert. Kommer i et senere innlegg. 

6 kommentarer:

 1. Knallfint!
  Og så gøy når det er laget selv:)
  Blir bare finere og finere med årene de der:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant, årene gjør det! Tusen takk! :)

   Slett
 2. Svar
  1. Thank you Monique, our new little outdoor space in the garden. Very cosy! ;)

   Slett
 3. Supert å kunne bestille noe slikt. Og flott å unytte en ubrukt plass sånn.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sant Åshild! Dette ble tipptopp her! Superfornøyd. :)

   Slett