29. august 2015

Pai og lemonade på terrassen!


Hei!

Jeg elsker disse bildene! De er jo bare fantastisk fine. Det er Jeanette Bækkevold som har tatt dem på terrassen hos oss. Det var i forbindelse med at hun og Kjersti Lunnan var her og laget reportasje. Den som senere kom i Maison Interiør. Vi hadde laget tunfiskpai og kjøpt inn litt ekstra fin drikke.

Er ikke DET sommerbilder så vet jeg ikke! :)
En deilig sommerlunsj i skyggen. Det må være morsomt å være en skikkelig god fotograf. Jeg er blitt mye flinkere til å ta bilder og til å redigere siden jeg startet med bloggen men jeg har så lyst til å lære meg mer. Det å få til de der fantastiske bildene! Har egentlig lyst til å gå et kurs eller lignende for jeg er ikke disiplinert nok til å lære meg selg OG jeg har IKKE mye tid for tiden! Kjenner som skrevet tidligere at dagene  suser avgårde. 

I dag derimot skal vi bare kose oss å slappe av. God frokost, masse kaffe, ingen planer. Nydelig. Blogges! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar