27. september 2015

Enda en nydelig høstdag!


Hei!

Dette er jo bare helt fantastisk. I dag blir det utemysdag helt klart. Vi skal blant annet gjøre noe spennende... Kanskje kommer tilbake til det etter hvert... ;)
Det finnes nesten ikke noe finere lys enn når solen treffer hagen tidlig om morgenen. Det er nydelig. Kanskje det var siste gangen for i år som mannen klippet gresset her om dagen? Nei det blir nok noen ganger til. Vi er ikke noe flinke til å holde gresset kort og hver gang det er nyklippet synes jeg hagen blir så fin. :)

Her kan du lese mer om hageporten som Trygve har laget. Da kan du virkelig se hvor stygt det er mens man holder på å bygge/male ting og den deilige forskjellen når man endelig blir ferdig!!

Jeg har bilder fra den sene lunsjen med venner i går og hvis jeg rekker så lager jeg innlegg om det i kveld. Det er en veldig hyggelig og upretensiøs måte og treffes på synes jeg.
Ha en nydelig dag så blogges vi da! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar