28. september 2015

Energi!


Hei!

Akkurat tilbake fra en løpetur. Lufter løpeskoa. ;)

Jeg er så glad for at jeg har trent i dag. Klippet meg etter jobben og hadde egentlig svak tro på at det skulle bli trening men nå er jeg ferdig og er som et nytt menneske. Helt nydelig! 

Det er jo fantastisk løpevær om dagen. Nydelig september. Jeg trener ikke inne på senteret til tross for at jeg akkurat her byttet og gått i gang med nytt medlemskap. Det er jo fantastisk å løpe ute nå! Ingenting som slår en løpetur gjennom skogen. Og så har jeg som vanlig kjørt litt styrke hjemme på terrassen etterpå. ;) Pushups + situps. 

I dag gikk det veldig greit å løpe men noen dager er det ekstremt tungt. Jeg har oppdaget at jeg ikke er god til å løpe på tom mage, jeg må ha litt krutt for å komme meg rundt. Det er liksom ikke noe vits i å trene når energien er helt i bånn og det nesten ikke er mulig å komme fremover. Det beste, for meg i alle fall, er å spise litt før en løpetur. Akkurat passe til å komme helt i mål og så fylle på med middag etterpå. 

Nå har jeg fått renset hjernen og har fått energi nok til å sortere alt rent tøy som ligger rundt her. Et fjell! Eller skal vi si en fjellkjede? Jeg setter i gang nå, blogges! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar