20. oktober 2015

Hva har vi gjort!?!!


Ja, det har jeg spurt meg selv om noen ganger i det siste kan du si... Men nå er det klart; i dag har vi signert kontrakten og kjøpt oss nytt hus. Himmel og hav vi er jo nettopp blitt ferdige med huset vi har tenker du nok nå. Og ja det er sant. 

Jeg elsker huset mitt og kanskje hagen enda mer! Men noen ganger så må man kaste seg på en mulighet som man kjenner er den riktige. Dette er godfølelse altså og det kommer til å bli veldig, veldig bra. :)

Jeg er sykt spent på fremtiden nå. Omg, omg, omg. Jeg skal fortelle mer om dette snart! Kos deg så lenge. Her blir det huspizza i dag, gave fra megler'n. ;)

3 kommentarer:

 1. Hurra!!
  Så spennende:))
  Gleder meg til å høre mer kjenner jeg:)

  SvarSlett
 2. Dette blir det gøy å høre mer om.

  SvarSlett
 3. Så hyggelig at dere vil høre mer. Da blir det enda en oppussingsserie der altså... ;)

  SvarSlett