21. oktober 2015

Teatime!


Hei!

Jeg er så forkjølet om dagen med vondt i halsen, tennene (!) og hodet at det må bli te. Og det er ikke ofte. Her går det ellers i KAFFE. Er det noen som har tips på godt te? Jeg har litt lyst på julesmaker jeg nå. Har ikke greie på te i det hele tatt. Tips mottas med stort takk! :)

Vi har vært og tatt mål på huset i dag, sjekker litt forskjellige muligheter. Og dette kommer jeg så klart tilbake til men etter den turen ute i regn ble jeg så kald. Nå er det høst altså! Pelletskaminen her er på full guffe og jeg skal lage suppe i dag. Var innom fiskehandleren og kjøpte med mye fresht. :)

Så nå er det hustegninger, tekopper, kubbelys, kataloger og mye annet spennende på kjøkkenbordet. Jeg puster med magen enn så lenge og tenker at dette går fint. ;)

Ha en nydelig onsdagskveld! 

6 kommentarer:

 1. Høres veldig spennende ut,med huskjøp for dere....gleder meg til og se ;) Kos deg med både suppe og hustegninger.........!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det Mona! Har så vondt i halsen nå at jeg tror jeg må ta meg en liten akevitt. ;) Jeg synes brun sprit brenner bort smerten i halsen hehe. Så gøy at du vil se mer, gleder meg til å komme i gang med huset! :)

   Slett
  2. Huffda..........akevitt,faktisk ??!! Da måtte jeg hatt veldig vondt,assa....... ;) -men har man vondt,- da prøver man jo allt ! jeg hadde lungebetennelse i sommer,og da fikk jeg servert Jegermester,eller hva i alle dager det het........men godt ?.....vel........det ble med den ene lille,kan jeg love.......trodde halsen skulle ta fyr !!! Og bra ble jeg selvsagt heller,ikke ;) Håper det går bedre for deg :) Dere går i alle fall spennende tider i møte,med nytt huskjøp.........gleder meg veldig til å følge deg videre,er bare veldig dårlig på og kommentere.......... Go'bedringsklem sendt fra Bodø,til deg :)

   Slett
  3. Så koselig med tilbakemelding Mona, tusen takk! Jo jeg tok en liten akevitt i går. Den brenner jo så all følelsen i halsen forsvinner også halsvondtet. Hehe. I dag er jeg faktisk i litt bedre form. :))

   Slett
 2. Når det gjelder te så har jeg et inntrykk av at mange tror at spennende te smaker best. Jeg sverger til helt vanlig Earl Grey, ikke trekk for lenge (da blir den besk), ha i presset sitron og sukker. Jeg bruker 2 suketter i en stor tekopp. Jeg drikker ikke kaffe, men 8-10 krus te hver dag. Alltid samme type, og jeg blir ikke lei.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg faller også alltid for vanlig Earl Grey som du ser på bildet. :) Den er liksom alltid god den. Kjøpte suketter i dag og skal prøve din "oppskrift". :)

   Slett