23. oktober 2015

Yes nå er de her!


Goood fredag! Nå er det helg! :)

Tenkte bare si hei og at jeg gleder meg til tulipanene kommer for fullt! Jeg mener jeg har sett et eller annet sted at de første har kommet? De er jo bare fantastiske skapninger. Jeg blir glad av å se en bukett. :) 

Så koselig å få tilbakemeldinger fra dere som leser bloggen, det setter jeg virkelig pris på. Jeg vet selv hvordan det er å legge igjen spor og kommentarer her og der, man har alltid dårlig tid og det blir nedprioritert. Ikke rart. Disse ukene nå f. eks. er helt syke hos oss. Det er ting hele tiden, hver dag og det er bare på håret at vi henger med. 
Heldigvis begynner forkjølelsen å slippe taket her og da blir alt så meget lettere. Lengter etter å bli så frisk at jeg kan ta en løpetur igjen. Elsker å løpe og få renset opp i hodet. 
Ha en nydelig fredag, vi blogges snart igjen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar