20. november 2015

Gangen!


Hei!

Fin fredag! Nå er det helg snart, håper dere nyter. Målet mitt nå er å bli ferdig med julegavene asap slik at desember kan bli handlefri. Jeg er ikke glad i å lete julegaver i butikkene i desember! Da vil jeg bake, pusle og ordne. Tiden fremover blir hektisk nok uansett. Hvordan ligger dere an med julegaver? Jeg begynner å få oversikt og nærmer meg å bli ferdig. Ikke helt i mål ennå. 

Jeg fikk tak i den nydeligste julepynten i går! Så utrolig fin og akkurat den stilen jeg liker. Det er ikke alltid like lett å navigere blant all julepynten som finnes synes jeg. Det er mange stiler og moter og noen ganger går man på en bommert. Det gjelder å finne det man liker og som varer år etter år.

Se så luftig og deilig det er i gangen i dette huset. Takhøyden er 3,60 eller 3,80. For en drøm. Det er derfor det er så deilig og avslappende å være her tror jeg. Til tross for at barna suser vilt rundt som vanlig så finnes det plass nok. Både i bredden og i høyden. :) 
Det er høyt i tak i hele huset og det er brukt rogivende farger gjennom hele interiøret. Det gjør at det blir enkelt og uanstrent å være her. Noe å tenke på.

Mer julepynt og siste del i HUSET restaureringen på gang veldig snart! 
Ha en fin fredagskveld. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar