9. desember 2015

Et nydelig juleservise!

                                                                                                                Sponset innlegg

Hei!

I dag har jeg vært en tur til huset ved stranden. Vi har blitt enige om de siste detaljene som gjelder selve fasaden. Eller nærmere bestemt vinduene. Et blir tatt vekk og et nytt kommer til et annet sted. Nå som planen er klar i helhet kan vi begynne å jobbe videre.

Men nå til noe helt annet. Jeg har tenkt i flere år på at det hadde vært koselig med et juleservise. Gøy å kunne dekke på fint men fremfor alt har jeg tenkt på at det må være stas for barna. Nå er det jul for nå tar mamma frem nisseserviset... :)

Og så plutselig dukket det nydeligste juleserviset opp! Åsas jul hvit. Et nisseservise, i hvitt! Jeg synes det er så utrolig koselig og jeg elsker glassene til også! Så fint. 
Så nå blir det nisseservise her til jul. Jeg har allerede begynt å prøvedekke bordet litt. Det er jo mest fordi jeg tenker på julereportasjen men det er jo så gøy når man har noe fint også. 

Jeg oppdaget at alle duker hadde store flekker og det var jo bra. Nå har jeg sprayet de med flekkfjerner og så får vi se. Håper å kunne redde de. Akkurat til dette bildet har jeg dekket på ute på terrassen. Det ble så lekkert til de mørke plankene! Serviset blir nok fint på en hvit duk også. :)
Jeg elsker farrisglassene, de er så fine! Synes du også serviset er fint? Åsas jul hvit får du kun hos Firkløveren. Åsa Götander har tidligere designet et rødt nisseservise og nytt for i år er denne hvite utgaven. Det finnes mange forskjellige deler til serviset, alt fra lyslykter til mugger og fat. Du finner alle deler her.

Nå er konglene til mitt kongletre ferdig tørket. Trygve kom på at man kan tørke de i ovnen. Så nå har vi sikkert 1000 småkryp i ovnen og barna trodde vi skulle ha kongler til middag. ;) Jeg skal sette meg ned og bli ferdig med mitt prosjekt! Begynner nå! Blogges! 

7 kommentarer:

 1. Når det gjelder det serviset så er jeg enig med deg - det er det fineste jeg har sett. Her hadde den røde versjonen også passet. Egentlig har jeg bare behov for noen krus og frokostasjetter, og må kunne kjøpe det i ønsket antall så jeg får lete litt til.

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig Åshild! Har ikke sett finere juleservise! Rød er også fin. Du kan kjøpe det du trenger om du går på sortiment! Ser sånn ut men krus har jeg ikke sett i dette serviset dessverre... Du får gå for en mugge og forrettstallerkner + andre kaffekrus. :)

   Slett
 2. Så herlig service😊. Det var knall fint!

  SvarSlett
 3. Det var nydelig ❤ Har et arve servise som skal brukes for første gang i år,men skulle gjerne hatt dette heller(fy meg).
  Du får trøste deg med at de 1000 bugsene er sprøstekt og døde-hi hi..
  Charlotte

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha mmmm. Gleder meg til å prøve billene! Serviset er så utrolig fint! Og angående arvegods så er jo det typisk; man vil ha det fordi det har en historie men det er sjelden det fineste om man skulle velge. Skjønner deg helt.

   Slett
 4. Det er helt fantastisk fint:)
  Har nettopp postet et innlegg med samme jeg og, tjihi:)
  De var enda finere i virkeligheten enn på bilder, og det sier jo sitt:)

  Ha fine førjulsdager ♡

  SvarSlett