8. desember 2015

Skogsturer og prosjekter som aldri blir ferdig!
Hei!

Hvordan går det med dere? Her går det fint, er bare litt trøtt. Satt oppe til 01 i natt og jobbet med husplaner. Kanskje du lurer på hvordan det egentlig går med nye huset og da kan jeg fortelle at vi jobber på. Hittill mest i kulissene siden det er så mye planlegging som må til nå. Hva vi skal gjøre og hva som skal brukes hvor. Og ikke minst hva ting koster...

I går satte jeg meg endelig ned for å gjøre ferdig mitt kongletre som jeg begynte på før jul i fjor. Nå synes jeg faktisk at det er veldig kjedelig og jeg vil bare bli ferdig med det. Så tok konglene slutt! Så i  dag var jeg i skogen igjen med podcast på ørene og plukket de siste jeg trenger. Noen ganger så blir kreative ideer til prosjekt som man bare vil bli ferdig med. Det er ikke gøy men det blir veldig fint når det blir ferdig. Det tror jeg! :)

Dette bildet knipset jeg i skogen i helgen. Da kokte det over hjemme etter noen timer på kjøkkenet med de to håpefulle. Da er det så utrolig deilig å komme seg ut! Spesielt i skogen! Helt nydelig. Vi hadde med kakao i en liten termos, kaffe, pepperkaker og klementiner. En liten tur.

Jeg fikk en spennende pakke i posten i går og gleder meg til å pynte og ta bilder. Skal ta det så fort jeg rekker. Og jeg er i gang med middagsplaner! Nå skal jeg lage denne pastaretten. Kanskje det kan være noe for dere også en dag denne uka? Elsker spaghetti og har craving etter grønne blader om dagen! Haha! :)

Blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar