12. desember 2015

Julestemning!


God morgen!

For en nydelig morgen. Rimfrost og sol, ser ut til å bli en fantastisk vinter(faktisk)dag! I dag skal vi på julebrunsj hos noen venner. Så koselig! Jeg tenkte akkurat her om dagen at det var litt trist at det ikke ble noen julesammenkomster før jul i år. Ikke på jobben en gang. Andre år har det vært kanskje fem forskjellige julebord og fester på det meste. Jeg hadde akkurat tenkt tanken før det kom en sms om den brunsjen vi skal på idag og så blir det jammen en julelunsj med jobben på mandag. Så kos! Det er julestemning for meg!

En annen ting som virkelig har gitt meg den rette stemningen nå det er svensk julemat. Jeg kjørte over til Sverige i går og handlet inn prinskorv, julskinka, sill, varmrökt lax, tångkaviar, rödbetssallad, julmust och mycket mer. I går kveld tok vi frem masse godt og jeg og Trygve tok en liten akevitt til julematen. Nå er det jul! :)

Jeg er i gang med juleskinka også. Stekte den i ovnen i går kveld og i dag skal jeg griljere den. Så får vi se da hvordan den blir. Det er første gangen jeg prøver selv. Kjøpte feil her i Norge en gang og det resultatet ble forferdelig, hehe. 

Nå er jeg ferdig med kongletreet mitt. Ikke en dag for tidlig. Har tatt bilder så vi blogges litt senere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar