5. desember 2015

Grønt til jul!


God morgen!

Nå blir det snart førjulsfrokost med baguette, kokt egg og juice. Det skal jo ikke mye til for å skape litt julestemning til frokosten. Jeg har noen nissetallerkner etter farmor som jeg pleier å bruke. Lys og blomster selvfølgelig. OG jeg har tatt frem de herlige amerikanske kaffekrusene. De er enorme. Jeg så etter flere da vi var i Florida nå igjen men fant ingen lignende. Her kan du se det ene jeg drikker ur nå. Fikk jo bare med meg to, bare de tok jo opp en hel koffert forrige gang vi var i USA. Haha! :)

Håper du har en fin tid nå før jul! Det er jo helt sykt hektisk i år, i alle fall her hos oss. Men vi koser oss litt hver dag likevel. Vi følger Julekongen hver dag på tv, gjør dere det? Dette er første året som begge to er store nok til å faktisk følge med. Koselig tradisjon.

Jeg jobber videre på min juleliste. Jeg har lagt den ut her på siden på bloggen. På den måten kan jeg finne den frem og bruke den. I går kjøpte jeg inn noen flere juleblomster, tror jeg er i mål med det nå. Og så rakk jeg en tur i skogen mellom jobb og henting i barnehagen. :) Tok med meg bæreposer og fikk med meg et par minijuletrær, mose, blåbærlyng og litt til. (Tror jeg skal ta med barna på en tur i skogen en dag også. Det er koselig med kakao under grantrærne.)

Den lille julegruppen på bildet står i gangen nå og den store på stuebordet. Den ble litt stor men tror det blir tøft også. Har begynt ute men kjenner meg ikke helt fornøyd så der blir det litt mer pussel etter hvert. :) Jeg pleier alltid å ha asalea til jul men i år står det juleroser i vinduene på kjøkkenet. Nydelige! 

Ha en fin lørdag, vi blogges litt senere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar