5. desember 2015

Julepyntet skap!


Hei!

Nå begynner det å bli julekoselig over hele huset! Jeg har en del gammel og arvet julepynt som jeg kjenner at jeg ikke orker i år. Nå har jeg sett de hvert år i 10 år og jeg har blitt litt lei. De får ligge i esken og hvile seg litt tror jeg. Noe nytt har det blitt i år og så er det merkelig nok noen gamle greier blant julesakene som jeg ikke går lei! 

En gjenganger er julebukken som pappa laget på skolen. Den står oppe på skapet på kjøkkenet sammen med et par gamle nisser (salt og pepper) etter farmor. Det rare er at jeg så mange nisser i Florida nå som så helt like ut. Kanskje det er amerikanske nisser som farmor hadde? 

Har dere sett noen julefilmer ennå? Jeg ELSKER julefilmer i desember! De kan nesten være hvor dårlige som helst bare de er spilt inn i NY og det snør. ;) Neida men det er jo stemningen i filmene som er så koselig. Har sett noen og skal prøve å finne en på Netflix i kveld. Vi blogges! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar