7. desember 2015

Inspirasjon på kjøkkenet!Hei!

Håper dere har en kanonstart på uka! Mitt mål er å lage middagsplan. Det har jeg klart litt sånn halvveis den siste tiden og hverdagen går så mye lettere da! I går var jeg og barna en liten tur i skogen og senere var svigers her på middag. Jeg laget denne fiskeretten som jeg har laget før. Den anbefales virkelig! Desserten skulle være en rullekake med is men minnet mer om en slags sprukket brownie...

Husker dere at jeg skulle fortelle hva jeg hadde laget her om dagen som mannen ble så imponert og glad over? Bra for jeg husker ikke om jeg har fortalt det eller ei. Hehe! Det var i alle fall spare ribs. Jeg kjøpte rå grillbein hos slakteren. Trygve er sjukt glad i spare ribs/revben fra Sverige. Jeg laget en glaze som jeg penslet grillbeinen med og det ble så godt. Skal absolutt lage mer av dette til sommeren + grillings! Grunnen til at jeg laget det nå i førjulstider er at mamma er oppvokst med den slags på julebordet. Til sommeren skal jeg lage egen coleslaw til også. :)

Det blir mye matprat for jeg er skikkelig glad i å være på kjøkkenet om dagen. Det er noe med julen som vekker inspirasjonen til å lage mat og bake. Men akkurat i dag tror jeg det må bli pølse i brød. Dårlig tid. Man kan ikke være på topp alltid. ;)

Ha en nydelig dag, vi blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar