6. desember 2015

Jul hos Skeidar

                                                                                                                           Annonse

Hei!

Skeidar har fire ulike stiler når det gjelder jul. Jeg synes at den naturlige julen er den aller fineste. Jeg liker litt rødt, en del klassisk og noe moderne men det naturlige blir jeg aldri lei. Det varer år etter år. Kongler, grantrær, pynt fra naturen og ikke minst juleblomster. Hvite vaser, hvite lykter og hvite lysestaker synes jeg er pent og behagelig i interiøret.
Hvite lykter fra Skeidar. Enkle og pene.
Kranser må jeg ha til jul! Hvert år. Noen er kunstige, andre lager jeg selv. Jeg pynter med de både ute og inne. Disse får du hos www.skeidar.no.
Duse, lekre farger til jul. Alt på bildet er fra Skeidar.
Jeg elsker koselige kaffekrus og spesielt til jul! 
En tidlig morgen med en sjarmerende eller artig kopp er hverdagsluksus. Helst med snø utenfor vinduet. :) Krus fra www.skeidar.no

Håper du ble inspirert! Nå etter frokost skal vi prøve oss på rullekake med is. Det høres jo i alle fall fantastisk ut. ;) Vi blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar