12. desember 2015

Hjemmelaget kongletre!


Hei!

For en fin dag. Rimfrost og litt vinter ute. Julebrunsj med venner og så masse svensk julemat hjemme nå i kveld. Juleskinka ble riktig så bra! :)

Mitt kongletre startet jeg å lage før jul i fjor. I uka ble det ferdig. Det har altså tatt cirka 365 dager å lage. Antageligvis enda litt lenger... Men det er jo bedre enn gardinene til skapet på kjøkkenet. Det tok jo tre år før de ble ferdige. Og det var ikke en gang jeg som sydde de ferdig...

Men, det viktige er at nå er kongletreet ferdig! Og jeg kan stryke enda en ting fra julelista. Treet ble som jeg hadde tenkt meg og det ble stort.
Morris: 

-Hva driver du med? Sniff sniff. Kongler?!!
-Kongler. Rimelig uintressant. Skjønner ikke at du gidder å dra dem innendørs.
-...

I kveld har jeg fått opp alle julelys ute. Endelig! Jeg har surret rundt og lett og ikke funnet noe som helst. Lurer på om jeg kastet utelysene i fjor. Har et minne av at sånn cirka tre pærer lyste på den ene slyngen. Så nå har jeg kjøpt nye. Tatt vare på eskene og skal være flink å legge de på plass igjen etter bruk. Spørsmålet er jo bare om jeg finner de igjen til neste jul.

Nå er første innlegg om nye huset like rundt hjørnet. Blogges! :)

4 kommentarer:

 1. Så flink du er,det ble jo kjempefint !!!! Du skulle ikke nevnt det nye huset,altså..........nå BLIR jeg VELDIG nysgjerrig ;) ;) Så koselig og titte innom deg,men jeg er veldig dårlig på kommentarer..... Ønsker deg fortsatt fine adventsdager,med mye kos,-og lite stress ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg skjønner deg precis, jeg er helt lik selv! Det blir ofte til at man svipper forbi, uten å kommentere. Det viktigste er jo at man er innom ikke sant? :) Skal prøve å få ut innlegget om nye huset i dag og tusen takk, i like måte!!

   Slett
 2. Hi! Your tree is very very cute!
  Hugs
  Monique

  SvarSlett