1. mars 2016

Sykt lang!


Hei og god tirsdag!

Endelig tid til å lage et innlegg! Lista over ting som jeg og Trygve har å gjøre om dagen er sykt lang! Vi jobber på (som skrevet) dag for dag og sakte men sikkert minsker lista. 

Det er ikke noen tvil om at det har toppet seg de siste ukene. Ikke bare med huset vi bygger men med en masse andre ting i tillegg. Både ting som kommer som følge av at vi flytter men også helt andre ting som tilfeldigvis må løses. Typ nå...

Jeg ser lyset i tunnelen og det er nydelig! :)

Hvordan går det med dere? Jeg driver fortsatt og ser mye på fliser. Det finnes jo så mye og man blir jo ekstremt kritisk til alt når man skal velge. Jeg har også planlagt litt barnebursdag og så driver jeg og renser opp i ting. 

Akkurat nå er jeg i gang og renser i macen. Den har gitt beskjed maaange ganger om at nå er det nok skrot samlet på harddisken. Jeg har skjøvet og skjøvet på det, men nå er jeg i gang. Jeg går igjennom mengder av gamle bilder. Sletter, sletter og sletter. Hva skal man bruke gamle interiørbilder til? Det blir jo mye unødvendig når man blogger for å si det sånn...

Her er et bilde jeg fant fra badet vårt, nå mens jeg driver og renser. Jeg elsker grønnfargen vi har på badet! Blir ikke lei. Samtidig har jeg veldig lyst på blått bad i nye huset. Ikke hele badet men kunne tenkt meg noen detaljer. Det blir uansett hvite fliser på veggene. 

Yes, nå må jeg jobbe videre. Håper dere har lyst til å stikke innom og si hei. Vi blogges snart igjen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar