4. februar 2016

Denne uka kjører vi pai!


Hei!

Håper dere har en fin torsdag! Jeg har begynt å telle ned til helg, hva med dere? ;)

Jeg prøver virkelig om dagen å få til greie middager hver dag. Vi kjører jo et race uten sidestykke akkurat nå så noen dager blir det ferdig grøt eller makaroni. :) Denne uka stålsatte jeg meg og lagde paier. Jeg er kanskje litt gammeldags av meg men jeg liker virkelig å ha noe god og ordentlig mat klar til Trygve når han kommer hjem fra jobb på huset. :) Det er en god følelse. Noen ganger bare orker jeg ikke. Alene med barn og oppe siden fem, men de gangene jeg får det til koser jeg meg.

Mitt tips for å gjøre det mer overkommelig å sette i gang med pai er å lage paibunnen den ene dagen og fyllet den andre. Da tar det ikke lang tid! Med litt planlegging så lar jo dette seg gjøre.

HER finner du vår egen oppskrift på lekker pai med supergod paibunn. Vi elsker pai! :) Og så lager du selvfølgelig to når du likevel er i gang, det tar ikke lenger tid og du har ferdig middag dobbelt så lenge!

Lykke til da! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar