6. februar 2016

Farger, mønster og materialer i det nye huset!


God morgen lørdag!

I dag må jeg nok en tur ned på nye huset og vanne betongen vi støpte i uka. Den skal visst ikke herde for raskt, da kan den sprekke. At vi har støpt ferdig betyr at vi nå begynner å bygge oppover og det er så utrolig motiverende! Fortsatt mye jobb igjen som ikke kommer til å synes etterpå, men det er faktisk på tide å se på hvordan overflatene i huset skal se ut etter hvert.

Jeg synes aldri jeg har tid til å google og bla meg igjennom inspirerende interiørbilder, men det må jeg bare ta meg tid til! Jeg vil ha en plan når vi kommer dit at vi skal male, tapetsere, velge gulv. Ellers blir det bare slitsomme hastverksavgjørelser som må tas. Ikke gøy! 

Vi har fortsatt ikke bestemt oss for om vi ønsker hvite skapdører på kjøkkenet eller om vi skal gå for en annen farge. Det avgjør jo ganske mye. Har man farge på kjøkkenet så blir det nok ikke så mye farge på veggene i det samme rommet. Jeg ønsker at gangen skal gå litt ton i ton med kjøkkenet siden det er en åpen løsning. Usikker på om vi ska ha tapet noe sted? Hmmm...

Hva slags dører skal vi velge? Vi må jo bytte ut alt. Det drar seg på... Jeg skulle ønske vi kunne få inn noen fine fliser også, det tror jeg passer til huset. Men det kan man kanskje gjøre i forbindelse med uteplassen? Tror jeg må begynne med å lage meg en samling med bilder av interiør som jeg liker. En stemning og et uttrykk slik at man kan gå ut i fra det. 

Lyse farger blir det i huset i alle fall, det er herlig. Kanskje med noen kontraster. Både jeg og Trygve er veldig fornøyde med fargene på våre gamle kjøkkenstoler. Det er en behagelig fargeskala. Du kan se de HER. Vårt nye hus blir jo like mye sommerhus som jeg føler huset vårt er nå. Kanskje enda mer siden det ligger ved stranden. :)

Dette blir gøy og inspirerende! Skal begynne å samle bilder i dag.
Ha en fin lørdag! 

2 kommentarer:

  1. Sett igang og lag interiørplanene. Jeg synes jeg var godt forberedt da spørsmålene fra håndverkerne kom, men ikke godt nok. Det er møbleringen som mye avgjør plassering av stikkontakter.

    SvarSlett
    Svar
    1. Du har helt rett! Det blir dårlig tid uansett. Vi har mye planlagt allerede men mer skal det bli. Masse stikkontakter skal planlegges!

      Slett