2. april 2016

Lyst på lekkert sommerarmbånd? Siste mulighet i morgen!


God morgen lørdag!

Så deeeeilig å få sove litt lenger i dag. Hverdagen kom brått på etter påsken, men har endelig hentet meg inn nå! Begynner å føles normalt igjen. :)

I helgen blir det jobbing på huset. Fullt øs. Ikke tid til noe annet. Tror jeg må gjøre en innsats her hjemme også. Det trengs. Vask, papirarbeid, ligger etter...

Hvordan har dere hatt det denne uken? Jeg synes den har svisjet forbi sykt fort og jeg har egentlig bare overlevd. Ikke fått gjort så mye mer enn det, men nå kjenner jeg som sagt at jeg kan begynne å lage litt planer igjen. Jeg tror jeg setter i gang med en gang. 

Det som er positivt er at vi har levt ganske sunt likevel. Typisk at man (jeg) spiser så dårlig når man er sliten og ligger etter. Men, jeg fikk så nok av sukker i påsken at jeg ikke har hatt lyst på i det hele tatt. Ikke ens barna har spurt etter det. Vi har spist frukt på kvelden og jeg har gomlet ost foran teven i stedet. Kjempegod cheddar blant annet som ble igjen etter påskematen. En veldig god følelse og ikke ha lyst på noe d...t hele tiden. ;)

Bli med på GIVEAWAY! Du kan vinne valgfritt ARMBÅND fra Marquee. De er rålekre! Du kan velge GOLDEN TATTOOS også om du vinner. :)

Legg igjen en kommentar HER for å bli med! Siste dagen for påmelding i morgen. Vi blogges snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar