27. april 2016

Noe å glede seg til!

To soler ved steinmuren i hagen.

Hei!

Håper dere har fine aprildager. Her er dagene fine, men altfor korte! Trenger i grunn flere timer... To do listen vår er fortsatt lang som et vondt år, men vi nærmer oss målet. Hver dag kan vi stryke ting fra lista som er blitt gjort og vi kommer lenger med renoveringen for hver dag som går. Intens er vel beste ordet jeg kan bruke om tiden akkurat nå...

Det jeg prøver å huske er at vi jobber for å nå målet vårt og at det ikke alltid kommer til å være så mye å gjøre hele tiden. Noen måneder til nå, med full guffe. Så blir situasjonen en helt annen. Får man bare sove om natta så klarer man det meste. (Tenker tilbake på babyperioden med søvnløse netter og slitsomme dager. Da var man sliten da!) 

Dette skal vi klare! Man kan jo ikke holde på slik over lenger tid. Da løper man nok i rask takt rett inn i veggen. Men, en stund til nå så er vi der. Gleder meg noe sinnsykt til å bli ferdig med flytt ut og inn av hus!

Vi er bedt til Portugal i juni! Vi må jo leve litt også. :) Jeg gleder meg så mye til denne turen. Har i mange år hatt lyst til å dra til Portugal og denne turen til Lisboa blir en opplevelse. Skal fortelle mer etter hvert. Akkurat nå er jeg på utkikk etter en kjole. Hvor finner man fine kjoler? Noen som har tips på bra nettbutikk? 

Disse to solene ser jeg på hver dag utenfor ytterdøren. Da blir jeg glad og tenker at snart er våren her på ordentlig. ;)

Blogges snart igjen!

2 kommentarer:

 1. Herlige blomster. Så flinke dere er! Stå på,det blir nok knall når dere ser målet .
  Nyt dagen.
  Klem Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Christina! Vi har så mye igjen før vi kan flytte inn! Fatter ikke hvordan vi skal rekke det, men så bra det blir! :)

   Slett