24. april 2016

God morgen!


Hei!

Håper dere har det fint denne søndagsmorgenen! Det har jeg og det er jeg så glad for. Var på jentefest i går og avsluttet tidlig som planlagt. Heldigvis. Noen ganger er det vanskelig å holde seg til planen om akkurat det, men vi skal jobbe på huset i dag også og jeg må være frisk og rask. Herlig! 

Jeg har prøvd meg på frokostkaffe ute et par ganger de siste ukene, men det er for kaldt! Det ser så pent og varmt ut når man sitter inne, men ute er det vind fra nord altså. 

Og nå er det masse knopp i hagen. Tenk å få gå på oppdagelsesferd i en ny hage igjen! Akkurat slik det var da vi tok over huset vi bor i nå. I hagen rundt huset ved stranden så er det mange vekster jeg trodde var døde, men så har det faktisk kommet knopp på det meste! Små trær, busker og rabarbra har jeg sett og litt blomster her og der. 

Oppdaget her om dagen at det er pioner på vei opp! Og det var mens jeg ryddet og kappet buksbommen


Rett utenfor hvor vi satte inn et vindu som går nesten helt ned til gulvet, var de på vei. Jeg ga ordre til Trygve om at han ikke måtte tråkke på de! Han sto litt rart mens han satte inn vinduet, men det gikk fint. ;) 

Tenk så nydelig hvis de strekker seg opp slik at man akkurat kan se de gjennom vinduet fra stua. Glede! Vi har mye jobb igjen for å få orden på hagen igjen, men oi så gøy det er! Jeg knipset bilder av flere små trær i går, aner ikke hva som kommer der. Epler, kirsebær, magnolia? Har ikke snøring, spennende! :)

Vi blogges snart igjen!

2 kommentarer: