1. mai 2016

Gull på bordet og beste kortet!


Hei og god søndag!

Har dere det fint? Her er det bursdag i dag og sirkus! OMG for et opplegg. For det første, Lisa er tre år i dag. Hele familien har vært på besøk og det har vært en kjempefin dag med kake og fine gaver. Lisa kjører frem og tilbake i huset på sin nye rosa sparkesykkel! :)

Jeg har tatt greiner fra en gullbusk i nye hagen som pynter opp bordet. Jeg knekte av små, små kvist og laget minibuketter. Den er jo så fin gullbusken og den blomstrer så tidlig. Tipp topp!
Vi er ikke og jobber i huset ved stranden i dag og grunnen til det er helt syk! Totalt kokos! Det skal jeg fortelle dere veldig snart. Sannsynligheten for at dette skjer er ikke stor vil jeg tro... 

Farmor tok med bursdagkake i dag. Tusen takk! Hun tok også med et bursdagskort til Lisa som gjorde at vi fikk en god latter hele gjengen. Hahaha! Sjekk kortet under.
Gratulerer til din pensjon da eller!? Hahaha! Som vi har ledd av dette. Farmor kjøpte bare et koselig kort. Haha! Beste kortet.

Ha en nydelig søndag så blogges vi snart igjen!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen til Lisa som er 3 år!! :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det Kristine! :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med datteren din! Et herlig kort til en 3-årig, forstår at dere fikk en god latter.
  Nydelig pyntet bord, vårlig og fint!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Anne-Mari! Det enkle er det fineste! Og kortet, farmor tenkte bare at det kunne være Lisa i hengekøya der. Kanskje farfar får gratulerer på 3 års dagen kortet når han går i pensjon? Hahaha! :)

   Slett